Artikler

Forjættelser

Opfyldelse af forjættelser og drømme del 3 - Ole Madsen

1 Mosebog 37:5
Men Josef havde en Drøm, som han fortalte sine Brødre, og som yderligere øgede deres Had til ham.

Jeg har i længere tid fulgt et kristent par drive en selvforsynende går i USA, hørt dem fortælle om deres visioner og drømme, og med tiden tænkt, hvordan kan jeg komme til at have drømme og visioner?

Når man ikke selv har det kan det syntes 1000 mil fra en at opleve det samme. Man ved det skal komme fra Gud, og ikke en selv, men det ser ikke ud til at være indenfor rækkevidde.

Men jeg vil sige at hvis man har det sådan, så bed Gud om at gå foran og lede dig på den vej Han har til dig, for at udføre Hans vilje i dit liv.

Visioner og drømme er ikke for de få, men for dem der vil have det, tror jeg.

Når intet er skrevet, hvad det angår, på hjertet, så syntes alt umuligt, men selvsamme stund Gud åbenbarer sig for dig, og skriver på hjertet, er det en anden sag, så er det en del af en.

Josef kunne heller ikke lade være med at fortælle om det, hvad jeg mener var en fejl, hans brødres kødelige sindelag kunne slet ikke rumme, at deres lillebror skulle blive til noget stort og herske over dem.

Jeg har selv oplevet denne umulighed, at noget sådan skulle ske mig, at jeg skulle have visioner og drømme, men en lørdag morgen troppede Gud op og begyndte at tale til mig og åbenbarede ting Han ville i mit liv.

Nu ved jeg godt at åbenbaring ikke er det samme som fuldelse, og at jeg nu skal til at tage de første skridt, men jeg er ikke alene om det, Gud er med, om blot jeg hver dag lægger det i Guds hånd at lede mig af den vej jeg skal, for at komme til målet.

Layout: O Madsen Media, Grafik, Peter Hvidtved Larsen