Andagter

Oswald Chambers
Alt for ham

Maj 28

IKKE FLERE SPØRGSMÅL
“Den dag skal I ikke spørge mig om noget.” (Joh. 16,23)

Den dag” - hvornår er det? Når den himmelfarne Herre gør dig til ét med Faderen. Den dag vil du blive ét med Faderen, som Jesus er det, og “den dag,” siger Jesus, “skal I ikke spørge mig om noget.”

Indtil Jesu opstandelsesliv åbenbares i dig, ønsker du at spørge om det ene og det andet; så efter en tids forløb fi nder du, at alle spørgsmål er forsvundet, du synes ikke at have noget tilbage at spørge om. Du er kommet dertil, hvor du helt forlader dig på Jesu opstandelsesliv, der bringer dig i fuldkommen kontakt med Guds formål.

Lever du det liv nu? Hvis ikke, hvorfor?

Der kan være nok så mange ting, der er dunkle for din forstand, men de kommer ikke imellem dit hjerte og Gud. “Den dag skal I ikke stille mig noget spørgsmål,” - det behøver du ikke, du er så sikker på, at Gud vil udføre alting i overensstemmelse med sin vilje. Joh. 14,1 er blevet dit hjertes virkelige tilstand, og der er ingen spørgsmål mere at stille.

Hvis noget er en gåde for dig og kommer imellem dig og Gud, så søg ikke efter forklaringen i din forstand, men søg efter den i dit temperament, det er der, det er galt. Når først du er villig til at lægge dit temperament ind under Jesu liv, vil forståelsen blive fuldkommen klar, og du vil komme dertil, hvor der ingen afstand er imellem Faderen og dig, fordi Herren har gjort jer til ét, og “den dag skal I ikke stille mig noget spørgsmål.”
 
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)


Hvordan bliver man en kristen?

Ønsker du at få Gud ind i dit liv, så kom ind på "Hvordan bliver man en kristen?" siden


Link til mig

Podcast


 
         
     
 
Forside    Andagter    Shop    Hvordan bliver man en kristen ?    Jesus    Links