Andagter

Oswald Chambers
Alt for ham

Maj 23

DE VANTRO BEKYMRINGER
“Vær ikke bekymrede for jeres liv, hvordan I får noget at spise og drikke, eller for, hvordan I får tøj på kroppen.” (Matt. 6,25)

Jesus betegner de daglige bekymringer hos en discipel som vantro. Hvis vi har taget imod Guds Ånd, vil han trænge igennem og spørge: “Hvor kommer Gud så ind i dette forhold, i disse ferieplaner, i disse nye bøger?” Han holder os altid fast ved det, indtil vi lærer at gøre ham til hovedsagen for os. Så snart vi sætter andre ting først, bliver der problemer.

“Vær ikke bekymrede …” - lad ikke overvejelser angående fremtiden trykke jer. Det er ikke blot forkert at bekymre sig, det er vantro, fordi bekymring betyder, at vi ikke tror, at Gud kan sørge for de praktiske småting i vores liv, og det er aldrig noget andet, der bekymrer os.

Har du nogensinde lagt mærke til, hvad Jesus sagde ville kvæle det ord, han sår? Djævelen? Nej, denne verdens bekymringer. Det er altid de små bekymringer. Jeg kan ikke tro på noget, jeg ikke kan se, - det er der, vantroen begynder. Det eneste middel mod vantro er lydighed mod Ånden.

Hvad Jesus understreger for sine disciple er overgivelse.
 
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)


Hvordan bliver man en kristen?

Ønsker du at få Gud ind i dit liv, så kom ind på "Hvordan bliver man en kristen?" siden


Link til mig

Podcast


 
         
     
 
Forside    Andagter    Shop    Hvordan bliver man en kristen ?    Jesus    Links