Andagter

Oswald Chambers
Alt for ham

Maj 22

DIN VILJE SKE
“At de alle må være ét, ligesom du, Fader, i mig, og jeg i dig, at de også må være i os.” (Joh. 17,21)

Hvis du er ensom på din vandring, så læs Johannes kapitel 17, og det vil forklare dig nøjagtigt, hvorfor du er der, hvor du er - Jesus bad om, at du må blive ét med Faderen, ligesom han er det. Hjælper du Gud til at opfylde den bøn, eller har du et andet formål for dit liv? Efter at du er blevet discipel, kan du ikke være så uafhængig, som du før var.

Guds formål er ikke at opfylde vores bønner, men ved vores bønner bliver vi i stand til at skelne Guds tanker, og det er udtrykt i Johannes 17. Der er én bøn, som Gud må høre, og det er Jesu bøn: “At de må være ét, ligesom vi er ét.” Lever vi Jesus så nær? Gud tager ikke vores planer højtideligt. Han siger ikke: “Ønsker du at skulle igennem denne hjertesorg eller denne omvæltning?” Han lader disse ting komme efter sin egen plan og formål.

De ting, vi kommer til at gennemgå, gør os enten til mildere, bedre, ædlere mennesker, eller de gør os mere lunefulde og kritiske, mere stædige efter at sætte vores egen vilje igennem. De ting, der sker, gør os enten til djævle, eller de gør os til engle; det afhænger udelukkende af, hvad forhold vi står i til Gud.

Hvis vi siger: “Din vilje ske!” - får vi trøsten fra Johannes 17, den trøst det er at vide, at vores Far gør alting ifølge sin egen visdom. Når vi forstår, hvad Gud sigter på, vil vi ikke blive hårde eller kyniske i vores sind.

Jesus bad om intet mindre end absolut enhed mellem os og ham, sådan som han var ét med Faderen. Nogle af os er langt fra det, og dog vil Gud ikke lade os i fred, før vi er blevet ét med ham, fordi Jesus bad om, at vi måtte blive det.
 
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)


Hvordan bliver man en kristen?

Ønsker du at få Gud ind i dit liv, så kom ind på "Hvordan bliver man en kristen?" siden


Link til mig

Podcast


 
         
     
 
Forside    Andagter    Shop    Hvordan bliver man en kristen ?    Jesus    Links