Andagter

Oswald Chambers
Alt for ham

Maj 19

INTET KAN SKILLE OS
“Hvem kan skille os fra Kristi kærlighed?” (Rom. 8,35)

Gud gør ikke et menneske immun overfor trængsler; han siger: “Jeg vil være med ham i trængslen.” Det er ligegyldigt, hvilke vanskeligheder og trængsler et menneske kommer ind i, - ikke én af dem kan skille ham fra hans forbindelse med Gud. “Vi mere end sejrer i alle disse ting.”

Paulus taler ikke om tænkte ting, men om ting, der er fortvivlende virkelige; og han siger, vi er mere end sejrvindere midt i dem, ikke ved vores opfi ndsomhed eller ved vores mod, eller ved noget andet, men kun fordi ingen af dem har indfl ydelse på vores forbindelse med Gud i Jesus Kristus. På godt og ondt er vi, hvor vi er, nøjagtigt i den tilstand, vi befi nder os i. Jeg beklager den kristen, der ikke har noget i sine vilkår, som han ville ønske ikke var der.

“Skal trængsel skille os ...?” Trængsel er aldrig noget smukt; men lad trængslen være, hvad den vil - trættende, ærgerlig, pinagtig - den kan dog ikke skille os fra Guds kærlighed. Lad aldrig bekymringer eller trængsler skille dig fra den kendsgerning, at Gud elsker dig. “Skal angst ...?” Kan Guds kærlighed holde, når alting siger til os, at hans kærlighed er et bedrag, og at der ikke er noget, der hedder retfærdighed?

“Skal sult ...?” Kan vi foruden at tro på Guds kærlighed, også være mere end sejrende, når vi må sulte?

Enten er Jesus Kristus en bedrager og Paulus den bedragne, eller også sker der noget ganske mærkeligt med det menneske, der holder fast ved Guds kærlighed, når al sandsynlighed taler imod, at Gud skulle være god. Logikken bliver tavs overfor alle af disse ting. Kun ét kan forklare det - Guds kærlighed i Jesus Kristus. Så vendes nederlag til sejr hver eneste gang.
 
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)


Hvordan bliver man en kristen?

Ønsker du at få Gud ind i dit liv, så kom ind på "Hvordan bliver man en kristen?" siden


Link til mig

Podcast


 
         
     
 
Forside    Andagter    Shop    Hvordan bliver man en kristen ?    Jesus    Links