Andagter

Oswald Chambers
Alt for ham

Maj 18

ENKELT OG LIGETIL
“Se himlens fugle... Læg mærke til hvordan markens liljer gror…” (Matt. 6,26.28)

Læg mærke til liljerne på marken, hvordan de vokser, de er der bare! Tænk på havet, luften, solen, stjernerne og månen, de er der bare alle sammen, og hvilken tjeneste de udøver!

Tit forstyrrer vi Guds planlagte indfl ydelse gennem os ved vores selvbevidste anstrengelser for at være principfaste og nyttige. Jesus siger, at der kun er én måde, vi udvikles på åndeligt, og det er ved koncentration om Gud. “Spekuler ikke på at blive til nytte for andre, tro på mig,” - vær opmærksom på Kilden, så skal der ud fra dig fl yde strømme af levende vand.

Vi kan ikke fi nde ind til kilderne til vores naturlige liv ved hjælp af vores sunde fornuft, og Jesus lærer os, at vækst i det åndelige liv ikke beror på, at vi kan iagttage den, men på, at vi koncentrerer os om vores Far i himlen. Vores himmelske Far kender de vilkår, vi lever under, og hvis vi koncentrerer os om ham, vil vi vokse åndeligt som liljerne.

De mennesker, der påvirker os mest, er ikke dem, der tager os i kraven og taler til os, men dem, der lever deres liv som stjernerne på himlen og liljerne på marken, fuldkommen enkelt og ligetil. Det er dem, der former os.

Hvis du vil gøre gavn for Gud, så kom i det rette forhold til Jesus Kristus, og han vil gøre dig nyttig hvert minut du lever, uden at du ved af det.
 
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)


Hvordan bliver man en kristen?

Ønsker du at få Gud ind i dit liv, så kom ind på "Hvordan bliver man en kristen?" siden


Link til mig

Podcast


 
         
     
 
Forside    Andagter    Shop    Hvordan bliver man en kristen ?    Jesus    Links