Andagter

Oswald Chambers
Alt for ham

Maj 15

VANEN AT SVARE TIL KRAVENE
“... så I forstår, til hvilket håb han kaldte jer.” (Ef. 1,18)

Husk, at du er blevet frelst for at Guds Søn må åbenbares gennem dig. Saml alle dine kræfter og al din energi om at føre din udvælgelse som et Guds barn ud i livet; vær altid parat til at udnytte de anledninger, du får.

Du kan ikke gøre noget for at blive frelst, men du må gøre noget, for at give udtryk for frelsen. Du må arbejde på den frelse, som Gud har givet dig. Arbejder du på den med din tunge, din hjerne og dine nerver? Hvis du stadig er den samme elendige gnavne person og står stædigt på din egen mening, så er det løgn at sige, at Gud har frelst og helliggjort dig.

Gud er den som tilrettelægger alting, han lader vanskelighederne komme for at se, om du kan svinge dig over dem på rette måde - “Ved min Guds hjælp springer jeg over mure.” (Sl. 18,30). Gud skåner dig ikke for det, der kræves af hans børn. Peter siger: “I skal ikke undre jer over den ildprøve, I er ude for” (1. Pet. 4,12). Vær parat til at udnytte de anledninger, du får; gør det du skal. Det er lige meget, hvor ondt det gør, når det blot giver Gud anledning til at åbenbare sig igennem dig.

Må Gud dog ikke fi nde mere klynkeri hos os, men fi nde os fulde af åndeligt mod og energi, parat til at møde, hvad han lader komme. Vi må træne os selv, for at Guds Søn kan blive åbenbaret igennem os. Gud laver aldrig museer. Det eneste mål for vores liv er, at Guds Søn må åbenbares. Vi er her for at underkaste os under hans vilje, så han kan virke det igennem os, som han ønsker. Når vi bliver klar over det, vil han gøre os til brudt brød og udgydt vin, som kan gøre andre mætte.




 
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)


Hvordan bliver man en kristen?

Ønsker du at få Gud ind i dit liv, så kom ind på "Hvordan bliver man en kristen?" siden


Link til mig

Podcast


 
         
     
 
Forside    Andagter    Shop    Hvordan bliver man en kristen ?    Jesus    Links