Andagter

Oswald Chambers
Alt for ham

Maj 6

FRIHEDEN OG EVANGELIET
“Til den frihed har Kristus befriet os. Stå derfor fast…” (Gal. 5,1)

Et åndeligt menneske vil ikke komme til dig med kravet: “Det og det skal du tro,” men med kravet om, at du skal måle dit liv efter Jesu standard. Vi opfordres ikke til at tro på Bibelen, men at tro på ham, som Bibelen åbenbarer (jf. Joh. 5,39-40).

Vi er kaldet til at forkynde samvittighedsfrihed, ikke meningsfrihed. Hvis vi er frie med Kristi frihed, vil andre blive ført ind i den samme frihed - den frihed, der består i at acceptere Jesu Kristi overherredømme.

Lad til stadighed dit liv blive målt i forhold til Jesu standard. Bøj din nakke under hans åg, og ikke under noget som helst andet åg; og pas på, at du ikke binder et åg på andre, som ikke er lagt der af Jesus Kristus. Det tager lang tid for Gud at få os ud af den tankegang, at hvis ikke alle og enhver ser på tingene som vi gør, må der være noget galt med dem. Det er ikke Guds synspunkt. Der er kun én frihed, Jesu frihed virksom i vores samvittighed for at sætte os i stand til at gøre, hvad der er ret.

Bliv ikke utålmodig, husk, hvordan Gud tog sig af dig - med tålmodighed og mildhed; men du må aldrig udvande Guds sandhed.

Lad den komme frem og gør aldrig undskyldninger for den. Jesus sagde: “Gå - og gør dem til disciple,” - ikke: ”Få dem omvendt til jeres meninger.”
 
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)


Hvordan bliver man en kristen?

Ønsker du at få Gud ind i dit liv, så kom ind på "Hvordan bliver man en kristen?" siden


Link til mig

Podcast


 
         
     
 
Forside    Andagter    Shop    Hvordan bliver man en kristen ?    Jesus    Links