Andagter

Oswald Chambers
Alt for ham

Maj 3

LEVENDE FORBØN
“Under stadig bøn og anråbelse skal I altid bede i Ånden.” (Ef. 6,18)

Når vi går i forbøn, opdager vi måske, at vores lydighed mod Gud kan komme til at koste andre mennesker mere, end vi troede. Så er der fare for, at vi begynder at bede i medfølelse med dem, som Gud ellers gradvis var ved at løfte op til en helt anden sfære som svar på vores bønner. Når vi trækker os tilbage fra at gøre os til ét med Guds interesse for andre og begynder at føle medlidenhed med dem, bliver den levende forbindelse med Gud brudt; vi har stillet vores medfølelse og omsorg for dem i vejen, og det er en anklage mod Gud.

Det er umuligt at være effektive forbedere, hvis vi ikke er helt sikre på Gud, og det værste til at ødelægge vores forhold til Gud er personlig medfølelse og personlige fordomme. At blive ét er nøglen til forbøn, og når vi holder op at være ét med Gud, er det medfølelse, der er årsagen, ikke synd. Det er ikke sandsynligt, at synden vil blande sig i vores forhold til Gud, men medfølelsen vil det, medfølelse med os selv eller med andre, som får os til at sige: “Jeg vil ikke lade den ting ske.” I samme øjeblik er vi ude af den levende forbindelse med Gud.

Forbønnen tillader dig hverken at have tid eller lyst til at bede for dit eget lille jeg. Tanken om dig selv holdes ikke ude, for den er der slet ikke; du er helt og fuldstændig blevet ét med Guds interesser i andre menneskers liv.

Bedømmelsens gave er Guds kald til forbøn, ikke til kritik.
 
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)


Hvordan bliver man en kristen?

Ønsker du at få Gud ind i dit liv, så kom ind på "Hvordan bliver man en kristen?" siden


Link til mig

Podcast


 
         
     
 
Forside    Andagter    Shop    Hvordan bliver man en kristen ?    Jesus    Links