Andagter

Oswald Chambers
Alt for ham

Maj 2

LIDENSKABELIG TÅLMODIGHED
“Hvis det trækker ud, så vent.” (Hab. 2,3)

Tålmodighed er ikke ligegyldighed; tålmodighed er som en umådelig stærk klippe, der modstår alle anslag. Tålmodigheden udspringer af et syn af Gud, som giver os en indre inspiration. Moses holdt ud, ikke fordi han havde et ideal om ret og pligt, men fordi han havde et syn af Gud. Han “holdt ud, for det var, som om han så den usynlige.” (Hebr. 11,27).

Et menneske med et syn af Gud har ikke givet sig til en sag eller til en særlig problemstilling; han er hengivet til Gud selv. Du kan altid vide, om synet er af Gud, på grund af den inspiration, der følger med det; tingene kommer ind i vores liv med en storhed og styrke, fordi alt er fyldt med energi fra Gud.

Hvis Gud giver dig en periode med fristelser i ørkenen, som han bogstaveligt gav sin Søn, uden at der overhovedet kommer et ord fra ham selv, så hold ud; og kraften til at holde ud er der, fordi du ser Gud.

“Hvis det trækker ud, så vent.” Beviset for, at vi har synet, er, at vi rækker efter mere, end vi allerede har grebet. Det er slemt at være åndeligt mættet. “Hvordan kan jeg gengælde Herren?” spurgte salmisten (Sl. 116,12-13). Han besvarer selv sit spørgsmål: “Jeg løfter frelsens bæger.” Vi er tilbøjelige til at se efter tilfredsstillelse i os selv: “Nu har jeg fået den ting; nu er jeg helt helliget; nu kan jeg holde ud.” I samme øjeblik er vi på vej til nederlag. Vi må række efter mere, end vi har grebet. “Ikke at jeg allerede har grebet det eller allerede er blevet fuldkommen.” (Fil. 3,12).

Hvis vi kun har det, vi har oplevet, har vi ingenting; hvis vi har inspirationen fra synet af Gud, har vi mere, end vi kan opleve. Vogt dig for faren for at slappe af åndeligt.
 
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)


Hvordan bliver man en kristen?

Ønsker du at få Gud ind i dit liv, så kom ind på "Hvordan bliver man en kristen?" siden


Link til mig

Podcast


 
         
     
 
Forside    Andagter    Shop    Hvordan bliver man en kristen ?    Jesus    Links