Andagter

Oswald Chambers
Alt for ham

Maj 1

KLARSYN, IKKE STEMNING
“Vi lever i tro, ikke i det, som kan ses.” (2. Kor. 5,7)

I begyndelsen soler vi os i Guds omsorg og kærlighed. Men når han så begynder at bruge os i sin tjeneste, tager vi en ynkelig mine på og taler om trængslerne og vanskelighederne, mens han hele tiden forsøger at få os til at gøre vores pligt ganske ubemærket. Men vi bryder os ikke om at være ubemærkede.

Kan vi gøre vores pligt, når Gud har lukket himlen til? Nogle af os ønsker altid at være helgener i rampelyset med guldglorier og svæve på inspirationens skyer, og at have Guds børn omkring os hele tiden. En guldrandet helgen er ingen nytte til, han er unormal, uegnet til det daglige liv, og ligner slet ikke Gud. Vi er her ikke som halvt udklækkede engle, men som mennesker, for at arbejde i verden og gøre det med uendelig større kraft til at udholde forvirringen, fordi vi er blevet født ovenfra.

Hvis vi forsøger at genopleve de sjældne inspirations-øjeblikke, er det et tegn på, at det ikke er Gud, vi begærer. Vi gør de øjeblikke, hvor Gud virkelig kom og talte, til en afgud og forlanger, at han skal gøre det igen, mens det, som Gud vil have os til at gøre, er at vandre i tro. Hvor mange af os har ikke taget en pause, så at sige, og sagt: “Jeg kan ikke gøre mere, før Gud viser sig for mig.” Det gør han bare ikke, og vi må derfor se at komme i gang uden nogen inspiration, uden nogen pludselig berøring fra Gud. Da kommer overraskelsen: “Ja, men han var her jo hele tiden, og det vidste jeg slet ikke!” Du må ikke leve for de sjældne øjeblikke, de er overraskelser.

Gud vil give os inspiration, når han ser, at vi ikke står i fare for at blive ledet på afveje af den. Vi må ikke sætte vores inspirations-øjeblikke op som en norm for hele livet. Vi må trofast gøre det, Gud har bedt os om, hvad vi end føler.
 
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)


Hvordan bliver man en kristen?

Ønsker du at få Gud ind i dit liv, så kom ind på "Hvordan bliver man en kristen?" siden


Link til mig

Podcast


 
         
     
 
Forside    Andagter    Shop    Hvordan bliver man en kristen ?    Jesus    Links